• head_banner

Der er så mange typer glas, men du kan stadig ikke se forskel?

Glasfamilien kan groft inddeles i følgende fire kategorier:

et rent stykke glas;

To dekorative glas;

Tre sikkerhedsglas;

Fire energibesparende dekorative glas;

 

 

et rent stykke glas;
Det såkaldte rene glas refererer til fladt glas uden yderligere forarbejdning;

Tykkelsen er fra 3 ~ 12 mm;vores almindelige indrammede døre og vinduer bruger generelt 3 ~ 5 mm;

Generelt er skillevægge, vinduer og rammeløse døre for det meste 8 ~ 12 mm;

Klart glas har god perspektiv og lystransmission.Transmittansen af ​​varmestråler i sollys er relativt høj, men det kan effektivt blokere de langbølgede stråler, der genereres af indendørs vægge, tage, grunde og genstande, så det vil producere en "varmt hus-effekt".Denne opvarmende effekt er faktisk et nedsættende udtryk.Den direkte indvirkning på rummet er, at klimaanlægget vil forbruge mere energi om sommeren, og isoleringseffekten vil være dårlig om vinteren.

 

 

Alligevel er det den originale film af følgende typer glas dyb behandling

 

2 dekorative glas

Som navnet antyder, er det farvet fladt glas, glaseret glas, præget glas, sprøjteglas, mælkeagtigt glas, udskåret glas og isglas, der hovedsageligt er dekorative.De er dybest set af blomsterfamilien.

 

 

Tredobbelt sikkerhedsglas

Homogent hærdet glas, hærdet glas, lamineret glas, brandsikkert glas, der er fire hovedkategorier

 

Ud over fladt glas bør hærdet glas være det mest hørte i vores daglige liv.Fladglas hærdes på en glasfabrik, og hærdningstiden tager cirka en uge.

Det hærdede glas er som almindelige mennesker iført rustning, med høj styrke og stærk slagfasthed.Elasticiteten er også meget større, og den er ikke let at sprænge, ​​og det er ikke let at skade folk efter at være blevet brækket.Generelt kræves tempereringsforanstaltninger for store glasgardinvægge.

 

Normalt har offentlige områder sikkerhedskrævede døre og vinduer ~ skillevægge ~ gardinvægge!Hærdet glas vil blive brugt til vinduer~møbler mv.

 

Efter at almindeligt glas er hærdet, dannes et spændingslag på overfladen.Glasset har forbedret mekanisk styrke, termisk stødmodstand og en særlig tilstand af fragmentering.

Manglen ved hærdet glas er dog let at selveksplodere, hvilket begrænser dets anvendelse.Efter langvarig forskning viser det sig, at tilstedeværelsen af ​​nikkelsulfid (Nis) sten inde i glasset er hovedårsagen til selveksplosionen af ​​hærdet glas.Ved at homogenisere hærdet glas (den anden varmebehandlingsproces), kan selveksplosionshastigheden af ​​hærdet glas reduceres kraftigt. Dette er oprindelsen til homogent hærdet glas

Vi ved, at det er homogent hærdet glas, når vi ser HST-bogstavet på glasset

 

Lamineret glas er mellem to eller flere stykker originalt glas, og det mellemliggende materiale, der hovedsageligt er lavet af PVB, opvarmes og trykbindes for at danne en flad eller buet overflade, der passer til glasprodukter.

Antallet af lag er 2.3.4.5 lag, op til 9 lag.Det laminerede glas har god gennemsigtighed og høj slagfasthed, og det knuste glas vil ikke sprede og skade mennesker.

 

 

 
Brandsikkert glas refererer til sikkerhedsglas, der kan bevare sin integritet og varmeisolering under den specificerede brandmodstandstest.

I henhold til strukturen kan det opdeles i sammensat brandsikkert glas (FFB) og enkelt stykke brandsikkert glas (DFB)

I henhold til den brandbestandige ydeevne er den opdelt i varmeisolerende type (klasse A) og ikke-varmeisolerende type (C-type) og kan opdeles i fem kvaliteter i henhold til brandmodstandsniveauet og branden modstandstiden er ikke mindre end 3 timer, 2 timer, 1,5 timer, 1 timer, 0,5 timer.

 

Fire energibesparende dekorative glas;

Farvet glas, belagt glas og isoleringsglas omtales samlet som energibesparende dekorativt glas, kaldet "tom farvefilm"

Tonet glas kan ikke kun absorbere varmestråler i sollys betydeligt, men også opretholde en god gennemsigtighed og energibesparende dekorativt glas.Kaldes også farvet varmeabsorberende glas.Ikke alene kan den effektivt absorbere solens strålevarme, men også producere en "kølerumseffekt" for at opnå effekten af ​​varmeafskærmning og energibesparelse.

 

Det kan blødgøre det passerende sollys og undgå blænding fra at absorbere solens ultraviolette stråler.Undgå falmning og forringelse af indendørs genstande og hold genstandene lyse.Øg udseendet af bygninger.Anvendes generelt til døre og vinduer eller gardinvægge i bygninger.

 

Belagt glas har en vis kontroleffekt på varmestrålerne fra sollys, har god varmeisoleringsevne og kan undgå drivhuseffekten.Spar energiforbrug af indendørs køleklimaanlæg.Det har envejsperspektiv og kaldes også SLR-glas.

 

 

 

Forhørsrum er meget brugt i film- og tv-dramaer

 

Low-E filmglas kaldes også "Low-E" glas.

Denne type glas har ikke kun høj lystransmission, men kan også forhindre stråler.Det kan gøre rummet varmt om vinteren og køligt om sommeren, og den energibesparende effekt er tydelig.

Denne type glas bruges dog generelt ikke alene og kombineres normalt med klart glas, floatglas og hærdet glas for at lave højtydende isoleringsglas.
Hult glas er kendetegnet ved god optisk ydeevne og god lydisoleringsevne.

Det bruges hovedsageligt i bygninger med funktionelle krav såsom termisk isolering og lydisolering.


Indlægstid: Jul-06-2023